Regisztráció támogatóként

Tartalomjegyzék

Főoldal Jelentkezés tanfolyamokra
Képző regisztráció Képzők keresése
Regisztráció magánszemélyként Regisztráció támogatóként
Tanfolyamkeresés


Támogató felhasználó regisztrációja

Támogató intézmények regisztrációjához kattintsunk a láblécben, a Kapcsolat alatt található Támogatói felület-re.

A megjelenő űrlapon válasszuk ki az intézményt a listából, ahova tartozunk. Egy intézményhez több felhasználó is regisztrálhat. Ezek után töltsük ki a mezőket, majd nyomjunk a Regisztráció gombra.

A sikeres regisztrációról e-mail-ben kapunk értesítést. Ezek után a JóKépzés.hu adminisztrátorai ellenőrzik és aktiválják a bejelenetkezésünket, amiről szintén e-mail-be megy értesítést.

Ezek után beléphetünk az oldalra

Támogató intézmény regisztrációja

Amennyiben nem találja intézményét a regisztrációnál feltüntetett listában, úgy kérem töltse ki a Támogató intézmény regisztráció alatti űrlapot, majd kattintson a Regisztráció gombra.

A JóKépzés.hu adminisztrátorai ellenőrzik a megadott adatokat, majd az intézmény aktiválásáról e-mail üzenetet kap a megadott címre.

Ezek után inzétménye már megtalálható a felhasználói regisztráció intézmény listájában.

Belépés támogatóként

Kattintsunk a láblécben, a Kapcsolat alatt található Támogatói felület-re. Itt találjuk a bejelentkezést is. A regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval léphetünk be.

Ha nem emlékszünk a jelszóra, kattintsunk az Elfelejtett jelszó-ra, adjuk meg a regisztrációkor beírt e-mail címünket, ahova a rendszer egy automatikusan generált új jelszót küld el.